X
    Κατηγορίες: Gossip

Στόρμι Ντάνιελς: «Το σεξ με τον Τραμπ ήταν μόλις δύο λεπτά»

Η διάσημη πλέον μετά τη σχέση της με τον Ντόναλντ Τραμπ πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, αφηγείται την ερωτική εμπειρία που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, για μία όπως ισχυρίζεται βραδιά και μόνο.

Η 39χρονη Στόρμι Ντάνιελς έκανε τις αποκαλύψεις σε δημοσιογράφο του Vogue και περιγράφοντας την ερωτική βραδιά που πέρασε με τον Τραμπ. Η Στόρμι είπε, ότι η συνεύρεση έγινε σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς το 2006, τότε που ο δισεκατομμυριούχος ήταν διάσημος τηλεπαρουσιαστής στην Αμερική.
Ο 72χρονος Ντόναλντ, την είχε προσκαλέσει για πολυτελές δείπνο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, όταν εκείνη μπήκε στο δωμάτιο τον βρήκε να παρακολουθεί ένα ντοκυμαντέρ στην τηλεόραση σχετικά με καρχαρίες και την ώρα του δείπνου της έκανε διάφορες ερωτήσεις γύρω από το επάγγελμα της.

Η Στόρμι μετά το δείπνο μπήκε στο μπάνιο και όταν γύρισε, λέει ότι τον βρήκε ξαπλωμένο στο κρεβάτι φορώντας τα εσώρουχα του και ένα πουκάμισο. Όσο για τις ερωτικές του επιδόσεις, απάντησε στην ερώτηση που της έκανε η δημοσιογράφος του Vogue, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ολοκλήρωσε μέσα σε μόλις δύο λεπτά.

Σύμφωνα με την Ντάνιελς, το σεξ που ακολούθησε, ήταν φιλικό και φυσιολογικό. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν την πίεσε να κάνει σεξ μαζί του.

«Δεν ένιωσα ότι μαζί του κινδύνευα.Είμαι βέβαιη ότι αν είχα τρέξει, δεν θα με ακολουθούσε», δηλώνει χαρακτηριστικά η πορνοστάρ στο περιοδικό «Vogue» και όταν ρωτήθηκε για λεπτομέρειες πρόσθεσε, «Πόσες λεπτομέρειες μπορεί να έχει κανείς να πει για κάτι που διήρκεσε δύο λεπτά;»

Ακολούθησε ερώτηση της δημοσιογράφου αν η Ντάνιελς εννοούσε ότι το σεξ ήταν μόνο δύο λεπτά και εκείνη απάντησε, «Ίσως. Είμαι γενναιόδωρη».

Δημοσιεύματα των New York Times, αποκαλύπτουν όμως ότι η Στόρμι συναντήθηκε αρκετές φορές με τον Τραμπ και αυτό γινόταν όταν το 2006 η Μελάνια είχε γεννήσει το γιο τους Μπάρον.

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, το ερωτικό σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια την προεκλογική περίοδο. Ο Τραμπ ισχυρίζεται ότι δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση με την πορνοστάρ, ο πρώην δικηγόρος του όμως, δήλωσε ότι της είχε δώσε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 130 χιλιάδων δολαρίων για να μην βγει το σκάνδαλο στη δημοσιότητα.

Η αποκάλυψη της σχέσης του Τραμπ με την πορνοστάρ αποκαλύφθηκε από την Washington Post το 2016 και αξίζει να σημειωθεί, ότι ο τότε δικηγόρος του Μάικλ Κοέν δήλωσε ότι τα χρήματα που πλήρωσε την Ντάνιελς, προήλθαν από το ταμείο της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 30 Αυγούστου 2018 14:14

Σχετικά Άρθρα: