X
    Κατηγορίες: Gossip

Ατζούν Ιλιτζαλί: Ο κούκλος ηθοποιός που τον χωρίζει από την Σεϊμά- Vid

Ο «Mr. Survivor» Ατζούν Ιλιτζαλί, ανακοίνωσε και επίσημα το διαζύγιο του με την τρίτη σύζυγο του Σεϊμά Σουμπασί, με την οποία είχαν χρόνια σχέση και παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2017 στο Σεν Τροπέ. Ο Τούρκος καναλάρχης και παραγωγός όμως, όπως και η Σεϊμά, δεν παραδέχθηκαν ότι υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, που είναι και η αιτία του χωρισμού τους.

Πρόκειται για τον διάσημο και κούκλο ηθοποιό Τσατάι Ουλούσοϊ και το γεγονός επιβεβαίωσε η παρουσιάστρια Σινέμ Ουμάζ με ανάρτηση της στο Twitter. Η Σεϊμά, είχε αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό την ίδια φράση «Χωρίς το σκοτάδι δεν θα δούμε ποτέ τα αστέρια», που είχε και ο Τσατάϊ τατουάζ στο στήθος του.

Η σχέση τους δεν έμεινε για πολύ καιρό κρυφή όμως, γιατί ο Ατζούν Ιλιτζαλί τους ανακάλυψε και το επόμενο βήμα του ήταν να ζητήσει διαζύγιο. Ο Mr. Survivor, έχει κάνει άλλους δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν το 1989 με την Σεντά που χώρισαν το 1993 και ο δεύτερος ήταν με την Ζεϊνέπ, που έμειναν μαζί για λίγα χρόνια. Από τις δύο πρώτες συζύγους του, ο Ατζούν έχει αποκτήσει τρεις κόρες και ακόμη μία με την Σεϊμά.

Ο έρωτας του καναλάρχη με την όμορφη Σεϊμά που ήταν ανερχόμενο μοντέλο στην Τουρκία και η μεγάλη της επιθυμία ήταν να γίνει παρουσιάστρια στην τηλεόραση ήταν κεραυνοβόλος. Παρ όλη τη διαφορά ηλικίας που είχε με τον Ιλιτζαλί, έδειχνε και εκείνη πολύ ερωτευμένη μαζί του.

Υπάρχει και η άλλη πλευρά στην υπόθεση όμως, που αφορά τις απιστίες του Ατζούν. Φήμες στα τουρκικά ΜΜΕ, τον θέλουν να έχει σχέση με την κόρη πρώην μοντέλου. Μέχρι στιγμής και ο Ιλιτζαλί και η Σουμπασί, αρνούνται ότι μπήκε τρίτο πρόσωπο μεταξύ τους και ισχυρίζονται ότι «παρά τις προσπάθειες τους, ο γάμος τους δεν μπορούσε να κρατήσει».

Δείτε το βίντεο που ο Ατζούν και Σεϊμά είναι έξω από το δικαστήριο μετά το διαζύγιο τους και κάνουν τις πρώτες δηλώσεις στους δημοσιογράφους:

Σχετικά Άρθρα: