X
    Κατηγορίες: Gossip

Αλεξάντρα Ζάεφ: Η πανέμορφη κόρη του πρωθυπουργού των Σκοπίων

Η Αλεξάντρα, κόρη του πρωθυπουργού των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον και τα φλας των δημοσιογράφων σε κάθε της εμφάνιση. Όχι μόνο λόγω του ονόματος και της ιδιότητας του πατέρα της, αλλά για την εντυπωσιακή της παρουσία και την ομορφιά της.

Πρόκειται για την Αλεξάντρα Ζάεβα, την 17χρονη καλλονή που έχει αναλογίες μοντέλου και πάνω από 20.000 ακόλουθους στο Instagram. Οι φωτογραφίες και οι selfies της Αλεξάντρας, εντυπωσιάζουν στα social media και προκαλούν αμέτρητα εγκωμιαστικά σχόλια.

Συνήθως φωτογραφίζεται μαζί με την την αγαπημένη ξαδέρφη της Εύα, που είναι η κόρη του αδερφού του Ζόραν Ζάεφ. Η Αλεξάντρα, δηλώνει λάτρης της Ελλάδας και εκτός από τις συχνές επισκέψεις της στην Αθήνα και τα νησιά, η οικογένεια διατηρεί τριώροφο σπίτι στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής.

Όσοι γνωρίζουν την οικογένεια, λένε ότι ο Ζόραν Ζάεφ έχει υπερβολική αδυναμία στην κόρη του και δεν της χαλάει χατήρι. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όμως, έχουν σχολιάσει ότι σπαταλά το δημόσιο χρήμα για την πραγματοποίηση των ονείρων της γυναίκας του, της κόρης του αλλά και της ανιψιάς του.

Αυτό βέβαια έχει πολλές φορές αντιπολιτευτική χροιά που αγγίζει τον ίδιο τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, αλλά όπως και να είναι, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ομορφιά της κόρης του Αλεξάντρας Ζάεβα.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Σεπτεμβρίου 2018 01:35

Σχετικά Άρθρα: