X
    Κατηγορίες: Gossip

Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την αντικατάσταση του Γιάννη Λάτσιου

Την αντικατάσταση του Γιάννη Λάτσιου, ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1, με νέο γενικό διευθυντή προγράμματος του σταθμού τον Τζώρτζη Ποφάντη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πρόκειται για εσωτερική λύση, στην οποία θα προχωρήσει ο σταθμός τουλάχιστον μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν. Ο Τζώρτζης Ποφάντης, έχει μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στο χώρο των media στην Αμερική και στην Ελλάδα.

Ο κ. Ποφάντης, είχε συνεργασία πολλών χρόνων με τον ΑΝΤ1, όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση και κατόπιν μετακινήθηκε στον Alpha. Στον σταθμό του ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 και ανέλαβε καθήκοντα COO Digital Asset του Ομίλου.

Ο στόχος του ΑΝΤ1, είναι ο Τζώρτζης Ποφάντης με την ανάληψη των καθηκόντων του σαν νέος διευθυντής προγράμματος, να βελτιώσει τα ποσοστά του σταθμού που τελευταία βρίσκεται σταθερά στην τέταρτη θέση.

Ο σταθμός, θεωρεί ότι ο νέος Γενικός διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου στις πλατφόρμες του ομίλου, με την πολυετή εμπειρία και την τεχνογνωσία του.

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει ότι ο Τζώρτζης Ποφάντης αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Προγράμματος του σταθμού.

Ο Τζώρτζης Ποφάντης είναι στέλεχος με εξαιρετικά μεγάλη εμπειρία και σημαντική προϋπηρεσία στην αγορά των media στις H.Π.Α. και την Ελλάδα. Στον ΑΝΤ1 επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2017 αναλαμβάνοντας καθήκοντα COODigitalAsset του Ομίλου ANTENNA.

Από την θέση του Γενικού Διευθυντή Προγράμματος με την τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία του είναι βέβαιο ότι θα συμβάλει ουσιαστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τηλεοπτικού περιεχομένου του σταθμού σε όλες τις πλατφόρμες του Ομίλου, όπως και την ανάπτυξη διεθνών συμπαραγωγών.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 12 Αυγούστου 2018 00:13

Σχετικά Άρθρα: