X
    Κατηγορίες: Gossip

Μπέλλα Χαντίντ: Έχει το μοντέλο νευρική ανορεξία? – Βίντεο

Η Μπέλλα Χαντίντ, αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ, είναι από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο χώρο της μόδας και η παρουσία της στις πασαρέλες προκαλεί πάντα τα πιο θετικά σχόλια. Ή.. μάλλον προκαλούσε, μέχρι να βγει στα σόσιαλ μίντια το νέο βίντεο της που ήταν μέρος της φωτογράφησης για το περιοδικό Love.

Στο βίντεο αυτό που έχει διχάσει τους θαυμαστές του μοντέλου, η Μπέλλα εμφανίζεται με βάψιμο παλιάς εποχής και στυλ βαμπ ηθοποιού, φορώντας ένα αποκαλυπτικό ολόσωμο μαγιό που αφήνει ακάλυπτο το πλαϊνό μέρος του σώματος της.

Μπορούμε να δούμε τα κόκκαλα της λεκάνης να είναι πεταγμένα προς τα έξω και η εικόνα αυτή, δεν θυμίζει σε τίποτα το μοντέλο που έκανε θραύση στις επιδείξεις της Victoria Secret. Υπάρχει λοιπόν η απορία. Έχει η Μπέλλα Χαντίντ νευρική ανορεξία ή έχει κάνει υπερβολική δίαιτα?

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια, η υγεία της είναι περίφημη τα τελευταία δύο χρόνια και η ίδια είναι σε μία πολύ καλή περίοδο της ζωής της. Το αποστεωμένο πρόσωπο της όμως, όπως και το σώμα της, δεν μας πείθουν, γιατί θυμίζει σκελετό..

Τα σχόλια που έχουν κάνει τα σόσιαλ μίντια να πάρουν φωτιά, είναι όλα αρνητικά και κάποιοι χρήστες υποστηρίζουν ότι έχει γίνει ειδική επεξεργασία στο βίντεο για να φαίνεται η Μπέλλα πιο αδύνατη. Άλλοι πάλι, υποστηρίζουν ότι όλα έγιναν για διαφήμιση της καμπάνιας.

Δείτε το βίντεο που έχει διχάσει τους θαυμαστές της Μπέλλα Χαντίντ


Σχετικά Άρθρα: