X
    Κατηγορίες: Gossip

Eurovision 2019: Κατερίνα Ντούσκα – Δηλώσεις πριν το Τελ Αβίβ – Video

Έτοιμη είναι η Κατερίνα Ντούσκα, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετεινή Eurovision με το τραγούδι: «Better Love». Η τραγουδίστρια, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων που την περίμεναν εκεί.

Απαντώντας στην ερώτησε από ποια χώρα περιμένει το 10άρι, η Κατερίνα Ντούσκα απάντησε διπλωματικά, είναι πολιτική ερώτηση? Λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Δεν τα κοιτάζω τα προγνωστικά όπως το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν υλοποιηθεί αυτό που θέλουμε και για το οποίο δουλεύουμε τόσον καιρό, θα μας κάνει περήφανους.

Όσον αφορά με το τι σκεφτόσουν όταν πήγαινε στο αεροδρόμιο, η Κατερίνα Ντούσκα δήλωσε, προσπαθώ να μην σκεφτώ τίποτα. Θέλω να ηρεμήσω μια-δυο μέρες, γιατί δεν έχω καθίσει στιγμή, δεν έχει υπάρξει μέρα που δεν τραγουδάω και προσπαθώ να αποφορτιστώ για να μπω δυναμικά στη Eurovision, εκμυστηρεύτηκε στους δημοσιογράφους.

Η Κατερίνα, αποκάλυψε ότι το γούρι της είναι ο αδελφός της που είναι κάθε μέρα μαζί της και τη στηρίζει, όπως ήταν και εκείνη την ώρα μαζί της στο Ελευθέριος Βενιζέλος, για να αναχωρήσουν στο Τελ Αβίβ.

Καλή τύχη και καλή επιτυχία Κατερίνα Ντούσκα!!

Σχετικά Άρθρα: