X
    Κατηγορίες: Gossip

Μένιος Φουρθιώτης: Τέλος με το κανάλι Open – Ποιοι τον αντικαθιστούν

Τέλος στη συνεργασία του Μένιου Φουρθιώτη και την εκπομπή «Αποκαλυπτικά» με το κανάλι Open Beyond TV, που είχε ξεκινήσει όταν ο τηλεοπτικός σταθμός λειτουργούσε σαν Epsilon. Τώρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ του παρουσιαστή και του Open.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη Θεμιστοκλής Σοφός, χαρακτηρίζει με δήλωση του καναλιού ως «περιττή και εμπαθή».

«Μπορεί η μετάδοση της Εκπομπής να διακόπτεται, όμως δεν υπάρχει τελεσίδικη κρίση της Δικαιοσύνης και συνιστώ στην διοίκηση του καναλιού ψυχραιμία και υπομονή» σημειώνει ο κ. Σοφός.

H ιδιοκτήτρια εταιρεία των πνευματικών δικαιωμάτων της εκπομπής του Μ. Φουρθιώτη “Αποκαλυπτικά live” δηλώνει πως «η συνέχεια της δικαστικής έκβασης αφορά στα πολιτικά, ποινικά και αστικά δικαστήρια για τους εμπλεκόμενους σε μία υπόθεση που έχει έντονο άρωμα πολιτικής παρέμβασης με αποδείξεις και ονόματα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες από το site του Open, τα Αποκαλυπτικά θα αντικατασταθούν με την εκπομπή ψυχαγωγικού περιεχομένου “Παιδιά από σπίτι”, που κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα. Η εκπομπή αυτή που έχει lifestyle περιεχόμενο, δεν είναι καινούργια και την είχαμε δει στο Epsilon το περασμένο καλοκαίρι.

Τα Παιδιά από σπίτι, θα προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 14:30 ως τις 17:00 στη θέση των Αποκαλυπτικών. Όσο για τους συνεργάτες του Μένιου Φουρθιώτη, η απόφαση της διοίκησης του Open είναι να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές του καναλιού.

Σχετικά Άρθρα: