X
    Κατηγορίες: Gossip

GNTM: Με ποιον είναι η Ηρώ Δημητροπούλου που κόπηκε για πλαστικές- Vid

Η Ηρώ Δημητροπούλου, είναι το κορίτσι που απορρίφθηκε από τους κριτές του Greek Next Top Model, με την αιτιολογία ότι είχε κάνει πολλές πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα. Η Ηρώ όπως και η μητέρα της που έχει κάνει επίσης πλαστικές, θεώρησαν σκληρή την κριτική που δέχθηκε πριν την απόρριψη η 18χρονη.

Σε συνέντευξη που έδωσε η 18χρονη στην εφημερίδα Espresso, μας πληροφόρησε ότι διατηρεί εδώ και κάποιους μήνες δεσμό με τον συνομήλικο της Μάριο Σιαμπάνη, που είναι τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Δικεφάλου.

Όπως είπε η Ηρώ, πρόκειται να συμμετάσχει στα πανελλήνια καλλιστεία και η ζωή της από μικρή είναι μέσα στις πασαρέλες και τα fashion show, λόγω της μητέρας της που διατηρεί σχολή μοντέλων στη Θεσσαλονίκη.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, φαίνεται να είναι το ίδιο ερωτευμένος μαζί της, καθώς πηγαινοέρχεται για να βλέπει την αγαπημένη του Ηρώ. Αποκάλυψαν, πως η σχέση τους είναι σοβαρή και θα προχωρήσει όταν η κοπέλα τελειώσει με τις σπουδές της σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού που έχει περάσει.




Σχετικά Άρθρα: