X
    Κατηγορίες: Gossip

GNTM: Όταν η Ειρήνη σε εκπομπή της Πάνια κατήγγειλε πρώην της – Βίντεο

Η Ειρήνη Στεργιανού που βλέπουμε στο ριάλιτι μόδας και ομορφιάς του Star Greek Next Top Model και άλλαξε εντελώς το λουκ της μετά το κόψιμο των μακριών μαλλιών της, είχε επισκεφθεί την εκπομπή του Epsilon “ΑΝΝΙΤΑ.gr” και μίλησε για τα προβλήματα που είχε με την προηγούμενη σχέση της.

Η μελαχρινή Ειρήνη με τις ωραίες αναλογίες, θεωρείται σαν ένα από τα φαβορί στον διαγωνισμό GNTM. Χαρακτηριστική είναι η γλυκιά φωνή της, που σύμφωνα με τους κριτές του ριάλιτι είναι γατίσια, άν και σε επεισόδιο που θα δείτε στο βίντεο είχε εκνευρίσει την Έλενα Χριστοπούλου.

Όταν είχε γίνει η οντισιόν, η Ειρήνη πέρασε αμέσως και με πολύ καλά σχόλια και το ίδιο έγινε μετά την επιλογή για τα κορίτσια που θα πήγαιναν στο σπίτι του Greek Next Top Model. Η Στεργιανού δεν είναι καινούργια όμως στο χώρο της τηλεόρασης και των διαγωνισμών.

Το 2015, είχε στεφθεί Star Πελοπόννησος και όταν πήγε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, μίλησε για τη ζήλια που είχε υποστεί από πρώην σύντροφο της και ότι την απειλούσε πως θα στείλει φωτογραφίες της από προσωπικές τους στιγμές στο διαδίκτυο και σε ιστοσελίδα της σχολής που φοιτούσε τότε.

Δείτε τα βίντεο:

Σχετικά Άρθρα: