X
    Κατηγορίες: Gossip

GNTM: Σοκ στο ριάλιτι η διπλή αποχώρηση Ειρήνης Ερμίδου – Έλντας- Vid

Μεγάλη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μόδας και ομορφιάς «Greek Next Top Model» και όλοι μείναμε άφωνοι όταν η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε το όνομα της Ειρήνης Ερμίδου, που ήταν ένα από τα φαβορί και για πολλούς η νικήτρια του GNTM 2018.

Το αποψινό θέμα ήταν να εμφανιστούν και να διαγωνιστούν τα επτά κορίτσια χορεύοντας σε ρυθμούς ντίσκο, αφού τις είχε αναλάβει για την προετοιμασία ο χορογράφος Nick Marianos. Το σκηνικό θύμιζε τη δεκαετία του 80, με τις κοπέλες να κινούνται ρυθμικά μέσα σε φώτα και πολύ μουσική.

Οι διαγωνιζόμενες, προσπάθησαν να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά όπως είναι γνωστό και από προηγούμενα επεισόδια, η Ειρήνη Ερμίδου δεν τα πάει καλά με το χορό και με εμφανίσεις που έχουν πολύ θηλυκότητα. Έτσι, απόψε δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του θέματος, με αποτέλεσμα την αποχώρηση της από το διαγωνισμό.

Επίσης, από το «Greek Next Top Model» αποχώρησε και η Έλντα Λάσκα, για την οποία ήταν η δεύτερη φορά που βγαίνει από το παιχνίδι και μάλλον η τελευταία, λόγω του ότι σε μικρό διάστημα το GNTM τελειώνει και τώρα όλοι μαντεύουμε ποια θα είναι η νικήτρια.

Η Έλντα, άφησε τρεις φορές στη μέση τη χορογραφία και έφυγε από τη σκηνή, που όπως ακούσαμε από τη Βίκυ Καγιά συμμετείχαν εκατό περίπου άτομα και περίμεναν την Έλντα να επιστρέψει, κάτι που η Καγιά θεώρησε άκρως αντιεπαγγελματικό.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης της Ειρήνης Ερμίδου και της Έλντα Λάσκα:

Σχετικά Άρθρα: