X
    Κατηγορίες: Gossip

GNTM – Δημήτρης Σκουλός: Βραδυνή έξοδος με την όμορφη σύζυγο του Τζέλα

Ο Δημήτρης Σκουλός, είναι ο πιο αυστηρός από τους κριτές του Greece’s Next Top Model, αλλά και ένα από τα πιο συζητημένα πρόσωπα, μετά τη συμμετοχή του στο τηλεοπτικό ριάλιτι. Είναι ένας πετυχημένος φωτογράφος με πλούσια καριέρα και έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του, όπως άλλωστε το δείχνει μιλώντας για αυτούς και στο παιχνίδι.

Αυτή τη φορά όμως, τον αποθανάτισαν άλλοι συνάδελφοι του φωτογράφοι, σε νυχτερινή έξοδο με την γυναίκα του Τζέλα, όταν βρέθηκαν στο Κέντρο Αθηνών, για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα του Νίκου Οικονομόπουλου και να διασκεδάσουν με φίλους.

Ο γνωστός φωτογράφος, είναι παντρεμένος δέκα χρόνια με την γυναίκα της ζωής του Τζέλα που τον στηρίζει πάντα και με την οποία σύμφωνα με παλαιότερη συνέντευξη του, έχουν διαφορά ηλικίας δεκαπέντε χρόνια. Το ζευγάρι έχουν μία κόρη την Μάιρα, την οποία ο Δημήτρης Σκουλός λατρεύει και όλοι λένε ότι είναι ένας πολύ τρυφερός πατέρας.

Αν και ο κακός του GNTM, στο φακό ήταν πολύ χαμογελαστός και ευδιάθετος πόζαρε για τους φωτογράφους και το κοινό που τον παρακολουθεί στο Greece’s Next Top Model.

Ο Δημήτρης Σκουλός με την όμορφη σύζυγο του Τζέλα.

Ο κριτής του Greece’s Next Top Model, ήταν ευδιάθετος και πόζαρε με τη σύζυγο του για τους φωτογράφους.

Η βραδινή έξοδος του φωτογράφου του GNTM, ήταν στο Κέντρο Αθηνών με φιλική παρέα.

Σχετικά Άρθρα: