X
    Κατηγορίες: Gossip

GNTM: Next Top Model – Εγώ αν ήμουν η Βίκυ Καγιά θα ξεκουραζόμουν- Vid

Άστραψε και βρόντησε ο γνωστός σε όλους μας Λάκης Γαβαλάς, μιλώντας για την Βίκυ Καγιά και και την κριτική επιτροπή του Next Top Model, σε συνέντευξη που έδωσε στον Μιχάλη Πλεμμένο για την εκπομπή Happy Day.

Και φυσικά και μου είχαν προτείνει και γιατί όχι? Εγώ είμαι γνώστης της μόδας. Απλά δεν θέλω πλέον να καταδικάζω ή να υπερυψώνω κάποιο κορίτσι και από την άλλη μεριά επειδή έχω και πιο παλιακά μυαλά, ίσως είναι καλύτερα να έχω νέους ανθρώπους όπως έχουνε τον Άγγελο Μπράτη, τον Σκουλό, την κοπέλα αυτή που δεν την ήξερα γιατί είναι στην Αμερική από ότι ξέρω, στην επιτροπή και φυσικά τη Βίκυ Καγιά, που είναι παντογνώστης και ξέρει καλά και αυτό, σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

Η Βίκυ έχει κάνει μεγάλη θητεία. Εγώ αν ήμουν η Βίκυ, θα ξεκουραζόμουν αυτόν τον καιρό, δεν θα ξαναέκανα ειδικά δύο πράγματα σε ένα κανάλι. Ο Γαβαλάς σχολίασε και την σκληρή κριτική που κάνουν στο GNTM, για τις κοπέλες που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο και στο σώμα, έχοντας συγκεκριμένα πρότυπα.

Η Καρντάσιαν η οποία είναι μία κοντή γυναίκα με μεγάλο ποπό, με χείλη φτιαγμένα, με στήθος φτιαγμένο, με αγκώνες φτιαγμένους, με γόνατα φτιαγμένα, την έκανε εξώφυλο η Vogue Αμερικής. Αυτό το πρότυπο, το έδωσε λοιπόν η Vogue η οποία σίγουρα θα ξαναέρθει στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα πρότυπα τα σημερινά. Το κάθε κορίτσι θεωρεί, ότι αν δεν γίνει Καρντάσιαν, δεν θα βγάλει χρήματα.

Η Καρντάσιαν βγάζει ένα κραγιόν και το βράδυ 12 με 2 τη νύχτα ξεπουλάει το προϊόν της και κάνει εκατομμύρια. Γιατί εσύ δεν θέλεις να είναι το όνειρο της κάθε κοπέλας είτε λάθος είτε σωστό? Τα κορίτσια δεν φταίνε, ούτε τα αγόρια, ούτε όποιος διορθώνει, φταίνε τα στάνταρντς των εποχών. Είναι και σαχλά όλα αυτά τα πράγματα που βγάζουνε για την τηλεθέαση.

Θέλουνε να πούνε κάτι, να κάνουνε μία ψευτοατάκα, παρόλο που είναι γύρισμα από ότι ξέρω, δεν είναι λάιβ γιατί δεν το διορθώνουνε? Να έρθουν πίσω και να πούνε όχι αυτό ήταν τραβηγμένο ή αυτό ήταν πολύ καλό.

Μερικές φορές, κρίνω άσκοπη και άτοπη την επιτροπή. Αν είναι φαρδιά ή στενή η λεκάνη, αν έχει πάει στο Μαϊάμι, αν δεν έχει πάει στο Μαϊάμι, η μία με την άλλη θέλει να δείξει ότι έχει ταξιδέψει, η μία πήγαινε όταν η άλλη ερχόταν. Αυτά τα πράγματα όμως, δεν θεωρώ ότι είναι λογικά.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα: