X
    Κατηγορίες: Gossip

GNTM: Next Top Model – Καλοπαντρεμένη η Καγιά, ξινοί οι κριτές- Βίντεο

Ο γνωστός σχεδιαστής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό Νίκος Αποστολόπουλος, δεν μάσησε τα λόγια του σε συνέντευξη που έδωσε και αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας Next Top Model. Σχολίασε ξινούς τους τέσσερις κριτές και είπε για την Βίκυ Καγιά ότι είναι καλοπαντρεμένη και θα έπρεπε να καθίσει στο σπίτι της.

Το Next Top Model είναι μια εκπομπή πραγματικά απαράδεκτη. Η κριτική επιτροπή δεν υπάρχει χειρότερη, είναι τόσο ξινοί όλοι, και οι 4 δηλαδή, που μπορείς να κάνεις την ωραιότερη λεμονάδα. Η Βίκυ Καγιά, αυτό το κοριτσάκι, δεν ξέρω στην πορεία γιατί τα κάνει όλα αυτά. Καλοπαντρεμένη είναι… Εγώ στη θέση της θα καθόμουν σπίτι μου με τα παιδιά μου και δεν θα έλεγα όλες αυτές τις βλακείες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Συμφωνώ απόλυτα με τις πλαστικές επεμβάσεις, διότι τώρα πια όπως ξέρετε, τα δεδομένα έχουν αλλάξει και οι περισσότεροι κάνουν πλαστικές επεμβάσεις. Λίγο πολύ, όλοι κάτι έχουν κάνει. Είμαι υπέρ στις πλαστικές. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, στις επιδείξεις θα έπαιρνα κοπέλα που έχει κάνει πλαστικές, αρκεί να με γοητεύει.

Σχετικά Άρθρα: