X
    Κατηγορίες: Gossip

Καινούργιου: Μελαγχολική μετά το χωρισμό με τον Νάσο Αναστόπουλο – Vid

Μελαγχολική φαίνεται στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κατερίνα Καινούργιου. Όπως φαίνεται και από το σχόλιο που ανάρτησε στη λεζάντα, «Πάντα μ’ αρέσει να περπατώ στη βροχή, έτσι κανένας δεν μπορεί να με δει που κλαίω… Τσάρλι Τσάπλιν», μάλλον αυτό οφείλεται στον πρόσφατο χωρισμό της με το Νάσο Αναστόπουλο.

Το μέχρι πριν από λίγο καιρό ζευγάρι, έχει διαγράψει τις κοινές τους φωτογραφίες στα social media, αλλά η Κατερίνα έχει κρατήσει μόνο μία από την ημέρα της γιορτής της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, δείχνει το ζευγάρι να βρίσκεται ανάμεσα σε φίλους, αλλά δεν έχουν μάτια παρά ο ένας για τον άλλον.

Το σχόλιο που έχει κάνει η Κατερίνα Καινούργιου, μας δείχνει πόσο ευτυχισμένη ήταν εκείνη την ημέρα και τα συναισθήματα που ένοιωθε με τον δυνατό αλλά σύντομο έρωτα τους.

Σήμερα …νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτε !!!αραγε αξίζω τόσο αγάπη ? νιώθω τόσο ευλογημένη !!! Πολλές φορές ένα ευχαριστώ δεν μπορεί να εκφράσει όλα τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν όταν την ημέρα της γιορτης σου εκατοντάδες άνθρωποι, φίλοι, γνωστοί αλλά και λιγότερο γνωστοί, σου στέλνουν τοσο υπεροχες ευχές….Μη μπορώντας να ξεφύγω απ’ αυτό τον κανόνα, αλλά και γιατί είναι ανθρωπίνως αδύνατο να απαντήσω σε κάθε ένα ξεχωριστά σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου για όλα !!

Υπήρξαν κάποια σενάρια επανασύνδεσης για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νάσο Αναστόπουλο, αλλά η παρουσιάστρια τα διέψευσε και διαβεβαίωσε τον χωρισμό της, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποιος ρωτάει», που προβάλλεται στο Open.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα: