X
    Κατηγορίες: Gossip

My Style Rocks: Καβγάς Βικτώρια Καρύδα με Μαγγίρα για τις μιμήσεις-Vid

Επεισοδιακό ήταν το επεισόδιο σήμερα Τρίτη του ριάλιτι μόδας My Style Rocks, με την κριτή του σόου Μπέτυ Μαγγίρα να προσπαθεί να μιμηθεί με τον γνωστό της τρόπο την Βικτώρια Καρύδα και το στυλ που μιλάει τα ελληνικά και το μοντέλο να της κάνει έντονα παρατήρηση να μην επαναληφθεί ξανά, επιμένοντας ότι αυτό της το είχε ξαναπεί.

Όλα άρχισαν, όταν η Μαγγίρα μιμήθηκε την Βικτώρια λέγοντας: Τόσον καιρό δουλεύω εδώ, να μην βγω και με τον Γιάννη ένα βράδυ να φάω? Θα φέρω και φίλη? Τότε η Βικτώρια ενοχλημένη την διέκοψε και μεταξύ άλλων, της είπε: Να σας πω κυρία Μαγγίρα κάτι? Επειδή στην αρχή ήτανε πολύ αστείο αυτό που κάνατε, πια έχουμε κουραστεί νομίζω και εγώ και ο κόσμος. Συγνώμη..

Μέχρι κάποιο σημείο, όταν κάνεις κάποια συγκεκριμένη πλάκα, αν την κάνεις μια, δύο, τρεις φορές, μετά γίνεται κουραστικό. Σας έχω πει και off camera πριν δυο εβδομάδες, αλλά δεν έχετε καταλάβει. Γελούσα πριν, αλλά τώρα η πλάκα δεν έχει γίνει πλάκα πια. Έχει γίνει κουραστικό το πράγμα, η πλάκα μέχρι ένα σημείο. Και εμένα μου άρεσε στην αρχή, αλλά η πλάκα δεν μπορεί να είναι συνεχόμενη μέρα παρά μέρα γιατί μετά το παίρνεις προσωπικά. Το έχουμε συζητήσει και off camera και μου είπατε, δεν το κάνω για κακό. Ευχαριστώ πολύ.

Η Μπέτυ Μαγγίρα ζήτησε συγνώμη από τη Βικτώρια Καρύδα και ακολούθησε διάλογος με το αν η Βικτώρια είχε ξαναζητήσει από τη Μαγγίρα να σταματήσει τις μιμήσεις με το άτομο της και πότε, αλλά τελικά μάλλον δεν συμφώνησαν γιατί η Βικτώρια επέμενε ότι το είχε επισημάνει στην κριτή του My Style Rocks.

Αν μου τόλεγες, δεν θα το ξανάκανα ποτέ, επέμενε η Μπέτυ και για να ενισχύσει τη θέση της, ζήτησε την μαρτυρία του Στέλιου Κουδουνάρη και του Δημήτρη Αργυρόπουλου και εκείνοι συμφώνησαν ότι δεν ειπώθηκε ποτέ κάτι τέτοιο από την πλευρά του μοντέλου τουλάχιστον μπροστά τους για το θέμα των μιμήσεων.

Εγώ έβλεπα ότι γελάς και ότι δεν έχεις θέμα με αυτό. Ποτέ δεν μου το είπες, γιατί αν μου το έλεγες δεν θα το ξανάκανα ποτέ. Μήπως το είπες σε καμιά άλλη? Τώρα αν το είπες σε φάση που δεν σε άκουγα και που νόμισες ότι σε άκουσα, αυτό είναι άλλο πράγμα.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, όταν ήρθε η σειρά του να μιλήσει και να βαθμολογήσει τη Βικτώρια Καρύδα, προσπάθησε να την ανεβάσει λέγοντας της ότι είναι πολύ δυναμική, γιαυτό και όλο αυτό το διάστημα γινόντουσαν οι μιμήσεις από την Μπέτυ, επειδή ήξεραν ότι δεν παρεξηγείται. Η συνέχεια, στο βίντεο..

Σχετικά Άρθρα: