X
    Κατηγορίες: Gossip

Γαμπρός γίνεται ο Μανώλης Πετσίτης με την τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ο «συμβουλάτωρας» του Μεγάρου Μαξίμου και φίλος του υπουργού Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης, που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να ζει ένα μεγάλο έρωτα, με την εκλεκτή της καρδιάς του, που είναι η γοητευτική τραγουδίστρια Βίκυ Καρνέζη και υπήρξε πρώην σύντροφος του Λευτέρη Πανταζή.

Το ζευγάρι που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso γνωρίστηκαν τον περασμένο Μάιο μέσω κοινών γνωστών όταν εκείνη εμφανιζόταν σε κέντρα διασκέδασης της επαρχίας ενώ ο Μανώλης Πετσίτης έτρεχε… για τις δουλειές της κυβέρνησης. Ο έρωτας του ήταν κεραυνοβόλος, και οι δυο τους σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας επισημοποιώντας την σχέση τους, το καλοκαίρι στην Πάρο που είναι και η καταγωγή της νύφης, με κουμπάρα την επίσης εκρηκτική τραγουδίστρια Ερη Ζώρα.

Ο Μανώλης Πετσίτης ή αλλιώς ο «Μανόλο του Παππά», όπως τον αποκαλούν αρκετοί, φαίνεται ότι δεν προβληματίζεται από την προκαταρκτική έρευνα που έχει διατάξει η Εισαγγελία Αθηνών, για τη διερεύνηση του ρόλου του στην υπόθεση της Δημόσιας Επιχείρησης Παροχής Αερίου (ΔΕΠΑ), και έχει σκοπό να απολαύσει και το δεσμό του γάμου, μαζί με τις πολυτέλειες που απολαμβάνει και τα τόσα όμορφα του έφερε η ζωή.

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός που το ζευγάρι βρέθηκε να περνάει κρίση στη σχέση τους και αφού ξεπέρασαν τα σύννεφα, αποφάσισαν να κάνουν το γάμο. Η Βίκυ Καρνέζη, είχε φιλοξενηθεί αρκετές φορές σε sites και γενικά στον τύπο, για την σχέση της με τον Λευτέρη Πανταζή.

Ο γάμος του Μανώλη Πετσίτη, θα γίνει το καλοκαίρι στην Πάρο.

Βίκυ Καρνέζη – Λευτέρης Πανταζής.

Σχετικά Άρθρα: