X
    Κατηγορίες: Auto

Το καινούργιο μοντέλο της Mercedes AMG GT ανταγωνίζεται την Porsche Panamera

Πολλοί από τους υποψήφιους αγοραστές της Porsche Panamera, θα αλλάξουν γνώμη και θα το σκεφτούν περισσότερο αν η επιλογή τους είναι σωστή, βλέποντας το νέο μοντέλο AMG της Mercedes.

Λίγους μήνες πριν, στην έκθεση της Γενεύης η Mercedes παρουσίασε το νέο της μοντέλο AMG που ήδη έφτασε και στην Ελλάδα. Η τιμή της είναι 174.660 ευρώ και φυσικά είναι μόνο για όσους έχουν την οικονομική άνεση για να την αποκτήσουν και να ζήσουν το όνειρο..

Ελαφριά και δυναμική η Mercedes AMG θα σας δημιουργήσει ανατριχίλες πριν ακόμα μπείτε μέσα και δείτε το σαλόνι της. Έχει απαράμιλλη τελειότητα ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες. Το βάρος της είναι μόνο 231 κιλά και είναι κορυφαία στα σπορ αυτοκίνητα. Φτιαγμένη από ένα πανέξυπνο μίγμα υλικών που αποτελείται από αλουμίνιο, μαγνήσιο και χάλυβα, αυτό είναι κάτι που δίνει δύναμη και σταθερότητα στο αυτοκίνητο.

Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου είναι ένα αριστούργημα. Με το αστέρι στο κέντρο και την μαύρη γρίλια σε σχήμα ενός διαμαντιού, το κάνει με την πρώτη ματιά και την πρώτη εντύπωση να μείνει αξέχαστο. Η Mercedes AMG είναι το σπορ αυτοκίνητο που σε κάνει να εντυπωσιάζεσαι με τις λεπτομέρειες και τις καμπύλες του.

Το πίσω μέρος με χαρακτηριστική κολόνα C σχεδιασμό κουπέ και ήπια κλίση στην καταπακτή δείχνει πόσο δυναμική είναι η Mercedes AMG. Ο πίσω προφυλακτήρας είναι ισχυρός με πλήρως ενσωματωμένες απολήξεις και δυνατά ελαστικά.

Το εσωτερικό είναι τόσο όμορφα σχεδιασμένο που υπόσχεται στον τυχερό οδηγό μία μοναδική αίσθηση οδήγησης. Από το γλυπτό ταμπλό οργάνων με οθόνη, μέχρι το τιμόνι επιδόσεων AMG και τον πίνακα οργάνων AMG.

Αναλυτικά χαρακτηριστικά και πληροφορίες:

  • Μικτή κατανάλωση καυσίμων: 9,3 l/100 km
  • Μικτές εκπομπές ρύπων: CO2: 216 g/km
  • Κυβισμός: 2.000
  • Μέγιστη ταχύτητα: 304 km / h
  • Επιτάχυνση: 304 km / h
  • Η τιμή της Mercedes AMG GT στην Ελλαδα: 174.660 ευρώ
  • Πότε θα κυκολοφορήσει στην Ελλάδα: Κυκλοφορεί ήδη

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ:

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 11 Δεκεμβρίου 2017 20:32

Σχετικά Άρθρα: