X
    Κατηγορίες: Gossip

My style rocks: Η Ραμόνα επέστρεψε με μαστίγιο και σαν κριτής – Βίντεο

Η Ραμόνη Βλαντή, που ήταν η περσινή νικήτρια του My style rocks και είχε απίστευτες κόντρες με τους κριτές, επέστρεψε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο. Σαν κριτής του σόου φέτος, με μαστίγιο και πολύ αυστηρή στις κριτικές της στις διαγωνιζόμενες. Οι γνώσεις της για την μόδα της επέτρεψε να πάρει αυτή την θέση και να την βλέπουμε σαν τέταρτη κριτή του σόου My style rocks Gala.

Αν θυμηθούμε τη σχέση της με τους κριτές πέρσι, ήταν όλο διαφωνίες και ήθελε να επιβληθεί υποστηρίζοντας πως είχε περισσότερες γνώσεις από εκείνους. Φέτος όμως να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και με τις διαγωνιζόμενες, αφού η Ραμόνα κρατάει.. μαστίγιο και είναι η πιο αυστηρή κριτής.

Η πρώτη κοπέλλα που κρίθηκε αυστηρά από τη Ραμόνα ήταν η Σπυριδούλα Ρόκομου, που όπως σχολίασε η Ραμόνα, η επιλογή της παγιέτας στα ρούχα που φορούσε είναι πλέον ξεπερασμένη. Η Σπυριδούλα μάλλον ήξερε τι την περίμενε και δεν έδειξε να εντυπωσιάζεται και τόσο από την κριτική της Βλαντή.

Στο χθεσινό My style rocks Gala που παρουσιάστρια είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το βραβείο των 2.500 ευρώ κέρδισε η Τάμτα Μαστοράκη, που αναδείχθηκε η νικήτρια της εβδομάδας και η παίκτρια που αποχώρησε, ήταν η Τζούλια Κόλλια.

Τζούλια Κόλλια, η παίκτρια του αποχώρησε από το My style rocks.

Τάμτα Μαστοράκη, η νικήτρια στο My style rocks Gala, που κέρδισε τα 2.500 ευρώ.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 22 Σεπτεμβρίου 2018 01:49

Σχετικά Άρθρα: