X
    Κατηγορίες: Gossip

My style rocks: Έφη Αναστασοπούλου- Γιατί αποχώρησε από το ριάλιτι-Vid

Είπαμε ότι το ριάλιτι μόδας My style rocks που προβάλεται στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, αλλά αυτή η αποχώρηση μετά το Gala της Κυριακής, ήταν κάτι παραπάνω.

Στο επεισόδιο του My style rocks της Δευτέρας, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την αποχώρηση του μοντέλου και αυτό μας θύμισε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Έφης, στο Gala της Κυριακής. Η κοπέλα δεν αισθανόταν καλά και πριν ακόμη μπει στη διαδικασία της ψηφοφορίας από τις άλλες διαγωνιζόμενες και τους κριτές, είχε τάσεις λιποθυμίας.

Η Έφη Αναστασοπούλου, θεωρείτο από όλους ένα από τα φαβορί για τον τελικό και φυσικά για το χρηματικό ποσό που θα πάρει η νικήτρια. Το κορίτσι αυτό ξεχώριζε για την φινέτσα του, το ξεχωριστό του ντύσιμο και γενικά τη σικάτη εμφάνιση της.

Μετά την αποχώρησης της από το ριάλιτι μόδας, η Έφη Αναστασοπούλου έκανε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσπαθώντας να εξηγήσει τους λόγους που την έκαναν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Η ανάρτηση της Έφης Αναστασοπούλου στο Instagram:

«Αγάπες μου σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα σας και την στήριξη σας όλο αυτό το διάστημα …Να είστε όλοι σας καλά και να χαίρεστε και να απολαμβάνετε την κάθε στιγμή …Το μήνυμα που ήθελα να περάσω από την συμμετοχή μου στο παιχνίδι αυτό είναι ότι ο άνθρωπος διαθέτει τρομερή δύναμη μέσα του ,αντέχει τον πόνο και τις κακουχίες ,παλεύει με αξιοπρέπεια και ήθος ,κάνει χιούμορ και προσφέρει ένα χαμόγελο και χαρά στους συνανθρώπους …Οι δυσκολίες μας κάνουν δυνατούς αλλά πορευόμαστε πάντοτε με αυτό που λέει η καρδιά μας και για μένα η καρδιά μου ήθελε να αποχωρήσω…Το ήθελα και ευελπιστώ να με στηρίζετε σε όλα μου τα επαγγελματικά και μελλοντικά βήματα ..Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βαθέων μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων για την εκτίμηση και τον σεβασμό που έδειξαν προς το άτομο μου και για την βοήθεια τους την συναισθηματική & ψυχολογική,ο Θεός να σας έχει πάντοτε καλά …Είμαι και ήμουν η Έφη ένας διαφορετικός άνθρωπος που έδειξα καλώς η κακώς αυτό που ένιωθα,αληθινή σε όλη μου την ζωή …

ΥΓ:τα ατομάκια που με έβρισαν με χυδαία & αισχρά λόγια στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης ελπίζω κάποια στιγμή να κατανοήσουν ότι δεν προσβάλουμε και δεν υβρίζουμε οικογένειες ανθρώπων ,υπολήψεις ,νεκρούς και Ζωντανούς & δεν κάνουμε cyber bullying (υπάρχει και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ,μην το ξεχνάτε )», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Εφη Αναστασοπούλου.

Σχετικά Άρθρα: