X
    Κατηγορίες: Gossip

My Style Rocks: Gala – Τάνια Κοφινιώτη αποχώρηση με κλάματα – Video

Απόψε Παρασκευή, ήταν η μέρα του Gala για το ριάλιτι μόδας My Style Rocks και όλες οι κοπέλες παράλασαν σαν νύφες και εκτός από τις δύο παντρεμένες διαγωνιζόμενες, την Βικτώρια Καρύδα και την Αμάντα Μανωλάκου, οι υπόλοιπες έζησαν το όνειρο του νυφικού, έστω και μέσα στο παιχνίδι.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εντυπωσιακή όπως πάντα με το ντύσιμο της που ήταν ένα μαύρο φόρεμα, τις ατάκες και το ιδιαίτερο χιούμορ της, έπιασε στο τέλος μία από τις ανθοδέσμες και φάνηκε ενθουσιασμένη που έρχεται μάλλον και η σειρά της να φορέσει και εκείνη το πολυπόθητο νυφικό.

Κριτής σαν τέταρτο και έκτακτο μέλος, ήταν η παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη, ενώ η Στέλλα Κονιτοπούλου που είχε έρθει μαζί με το συγκρότημα της, διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους και το τηλεοπτικό κοινό με τα παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια τους και δεν παρέλειψαν να πουν το «Σήμερα γάμος γίνεται», λόγω του θέματος της ημέρας.

Στο τέλος όμως που οι τρεις υποψήφιες ήταν η Τάνια Κοφινιώτη, Τάμτα Μαστοράκη και Αμάντα Μανωλάκου λόγω της χαμηλότερης βαθμολογίας, οι κριτές του My Style Rocks, με ιδιαίτερη συγκίνηση αποφάσισαν να αποχωρήσει η Τάνια Κοφινιώτη.

Ήταν κάτι που δεν το περίμεναν ούτε τα κορίτσια στο Gala, ούτε η Κωνσταντίνα, αλλά φυσικά ούτε και η Τάνια Κοφινιώτη, γιατί ήταν πάντα καλές οι εμφανίσεις της και οι σχέσεις της με τις άλλες κοπέλες στο ριάλιτι μόδας.

Μετά την ανακοίνωση, επικράτησε συγκίνηση και πολλά κλάματα. Η ίδια η Τάνια, ευγενική και χαμηλών τόνων όπως πάντα, δέχθηκε το αποτέλεσμα της επιτροπής χωρίς να φαίνεται ότι το έχει πιστέψει ακόμα και σε κάποια στιγμή που οι κριτές σηκώθηκαν για να την χαιρετίσουν, ακούστηκε να λέει «Είσαστε οικογένεια μου».

Όλοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην Τάνια Κοφινιώτη στη συνέχεια της καριέρας της και η Σάσα Σταμάτη, δεν παρέλειψε να της πει ότι θα είναι σύντομα καλεσμένη στο Ooh la la!. Το βραβείο με το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, το κέρδισε η Έφη Αναστασοπούλου, που αναδείχθηκε νικήτρια με 77,7 βαθμούς και πήρε την επιταγή.

Στο σημερινό Gala του My Style Rocks, αποχώρησε η Τάνια Κοφινιώτη.

Σχετικά Άρθρα: