X
    Κατηγορίες: Gossip

My Style Rocks: Αποχώρησε οριστικά η Ναντίν Ανζάουι – Βίντεο

Η Ναντίν Ανζάουι, ήταν ένα από τα φαβορί του ριάλιτι μόδας My Style Rocks που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ, με κριτές τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Μπέτυ Μαγγίρα, τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παίκτρια από το Λίβανο, είχε ταράξει τα νερά με τα εξτρίμ ντυσίματα της και το μοναδικό της στυλ. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο ξεκίνημα της εκπομπής στις 3 Δεκεμβρίου, ανακοίνωσε την οικιοθελή αποχώρηση της Ναντίν λέγοντας:

«Θα κάνω μια μικρή ανακεφαλαίωση. Την Παρασκευή αποχαιρετήσαμε ένα κορίτσι μας, την Φραντζέσκα, της ευχόμαστε ότι καλύτερο. Αυτή την εβδομάδα έχουμε καινούργιες αφίξεις, συγκεκριμένα θα υποδεχτούμε δύο κορίτσια σήμερα. Όπως βλέπετε, λείπουν δύο κορίτσια μας.

Η Χριστίνα είναι άρρωστη. Χριστινάκι, σου ευχόμαστε περαστικά, να γυρίσεις γρήγορα, καλή ανάρρωση. Επίσης, λείπει και η Ναντίν. Η Ναντίν για προσωπικούς λόγους δεν θα συνεχίσει στην παρέα μας στο My Style Rocks, της ευχόμαστε ότι καλύτερο και καλή συνέχεια στη ζωή της», είπε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

Ποια είναι η Ναντίν Ανζάουι

Η Ναντίν έχει καταγωγή από το Λίβανο και ζει στην Γλυφάδα. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και έχει σπουδάσει μάρκετινγ και μόδα. Μπήκε στο ριάλιτι μόδας My Style Rocks, γιατί θεωρούσε ότι αντιπροσωπεύει το ιδανικό μοντέλο που θα ήθελαν να βλέπουν οι γυναίκες και να μοιράζεται το στυλ της. Είναι αυθόρμητη και όπως δήλωσε ακούει την καρδιά της και κάνει αυτό που θέλει. Λατρεύει τον Marc Jacobs, που είναι το είδωλο της στη μόδα.

Σχετικά Άρθρα: