X
    Κατηγορίες: Gossip

My Style Rocks: Πότε θα γίνει ο μεγάλος τελικός – Βίντεο

Το My Style Rocks, το ριάλιτι μόδας που προβάλλεται στο ΣΚΑΪ και κριτές είναι ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, πλησιάζει στην τελική ευθεία.

Σύμφωνα με δηλώσεις της παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η εκπομπή όσο και αν δεν θέλουμε, θα τελειώσει σε δύο εβδομάδες και θα μάθουμε την μεγάλη νικήτρια που θα στεφθεί βασίλισσα και θα εισπράξει το έπαθλο με το ποσό των 50.000 ευρώ.

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία. Δύο εβδομάδες έμειναν μέχρι τον τελικό, μέχρι το κορίτσι που θα στεφθεί βασίλισσα του My Style Rocks. Για να δούμε, πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;», δήλωσε η παρουσιάστρια του My Style Rocks 2 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Θα είναι η νικήτρια αυτή η κοπέλα που όλοι περιμένουμε και μας έχει δείξει μέχρι στιγμής πρωτοποριακά στυλ στην εμφάνιση της ή θα πρέπει να περιμένουμε μία έκπληξη? Λίγο υπομονή, η μάχη προβλέπεται πολύ σκληρή και το ριάλιτι μόδας πλησιάζει στο τέλος του.

Δεν έλειψαν μέσα στο διάστημα που προβάλλεται το My style rocks στις οθόνες μας, τα δάκρυα, τα νεύρα, οι τσακωμοί μεταξύ των παικτριών αλλά και των παικτών. Επίσης υπήρξαν και κάποιες αποχωρήσεις από τις κοπέλες που συμμετείχαν.

Δείτε το βίντεο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου:

Σχετικά Άρθρα: