X
    Κατηγορίες: Gossip

Μυστικός αρραβώνας γνωστού νεαρού βουλευτή με 27χρονη επιχειρηματία

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, γιος του Βασίλη Λεβέντη και της Νατάσας Μεντεσίδου, ετοιμάζεται να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του περιοδικού Secret των Παραπολιτικών.

Ο Μάριος Γεωργιάδης, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό της 27χρονης συντρόφου και «πριγκίπισσάς» του Ρίας Τσούμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γοητευτικός και ταλαντούχος πολιτικός, έχει ήδη αρραβωνιαστεί, χωρίς να πάρει είδηση κανείς, αφού γενικότερα κρατάει χαµηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και θέλει να προβάλλεται µόνο µέσω των βουλευτικών του καθηκόντων.

Το όνοµα της όμορφης αρραβωνιαστικιάς του Μάριου Γεωργιάδη είναι Ρία Τσούµα, είναι 27 ετών και είναι ιδιοκτήτρια της επιχείρησης «Ελαία», που εδρεύει στην Ανω Γλυφάδα. Συγκεκριµένα, κάνει µελέτες διακόσµησης και σχεδιασµού εσωτερικών και εξωτερικών χώρων µε φυτά.

Ο 42χρονος πολιτικός και αντιπρόεδρος της Βουλής, αποφάσισε να το μοιραστεί δημόσια, ανεβάζοντας μία φωτογραφία αγκαλιά με την σύντροφο του μπροστά από μία τεράστια τούρτα.

Η σχέση του Μάριου και της Ρίας μετράει πάνω από ένα χρόνο, μιας και οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2017 στην Τήνο. Τον περασμένο Αύγουστο βρέθηκαν στο ίδιο μέρος και ο Μάριος Γεωργιάδης έκανε εκεί την πρόταση γάμου στην Ρία Τσούμα.


Σχετικά Άρθρα: