X
    Κατηγορίες: Gossip

Παναγιώτης Ψωμιάδης: Αγκαλιά σε ψητοπωλείο με πορνοστάρ – Ειδύλλιο?

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, μετά την διαφήμιση για γνωστό κατάστημα παιχνιδιών σαν Ζορό, μας κάνει ακόμα μία έκπληξη, αυτή τη φορά φορώντας ποδιά σε ψητοπωλείο με συνοδό την γνωστή πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου.

Η φωτογράφηση που έγινε σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης δεν ήταν τυχαία και σύμφωνα με πληροφορίες, όλο αυτό έγινε για χάρη των γυρισμάτων τηλεοπτικής εκπομπής.

Η Μαρία Αλεξάνδρου όπως εξομολογήθηκε στην εφημερίδα Espresso, δεν έμεινε ασυγκίνητη από το ταμπεραμέντο του πρώην γαλάζιου Παναγιώτη Ψωμιάδη και δήλωσε:

Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και το δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός.

Το ίδιο όμως πρέπει να αισθάνθηκε και ο πρώην πολιτικός, ο οποίος μόλις είδε την πολύ εντυπωσιακή πορνοστάρ την αγκάλιασε και φωτογραφήθηκε μαζί της. Η Μαρία Αλεξάνδρου ανέβασε την φωτογραφία της με τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μαζί και οι δύο πήγαν στην κουζίνα του ψητοπωλείου, όπου ο πρώην Περιφερειάρχης μαγείρεψε ποντιακά παραδοσιακά φαγητά και φυσικά τραγούδησε. Σύμφωνα με την Espresso, ο παραγωγός Δημήτρης Σειρηνάκης, έχει έτοιμη πρόταση για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη για να πρωταγωνιστήσει σε ερωτική ταινία.

Πηγή: Espresso

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 9 Σεπτεμβρίου 2018 01:34

Σχετικά Άρθρα: