X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor 2- Κατερίνα Δαλάκα: Πως δέχθηκε την ήττα από τον Ηλία Γκότση

Πολλοί ήταν αυτοί που ήθελαν και ψήφισαν την Κατερίνα Δαλάκα για να κρατήσει την κούπα της νικήτριας του Survivor 2, που έγινε και φέτος στον Άγιο Δομίνικο. Σύμφωνα όμως με όσα έδειξε η ψηφοφορία πολύ περισσότεροι ήταν εκείνοι που ήθελαν νικητή τον Ηλία Γκότση.

Η Κατερίνα Δαλάκα, που είναι πρωταθλήτρια στίβου, δεν θεωρεί τον αυτό της χαμένο και θεωρεί ότι το Survivor ήταν μια μεγάλη εμπειρία για εκείνη και υποστηρίζει ότι «τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολύ».

Το βράδυ του τελικού την Παρασκευή 13 Ιουλίου, φανερά συγκινημένη, συνεχάρη τον Ηλία Γκότση από την ομάδα των μαχητών και του είπε ότι άξιζε το βραβείο του ριάλιτι επιβίωσης.

Η «αρχηγός» όπως την έλεγαν οι διάσημοι, ανέβασε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε:

«Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσω τα συναισθήματα που ένιωσα από κοντά τις τελευταίες τρεις μέρες, θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και την αγάπη που μου δώσατε σας αγαπώ. Αυτό το όμορφο ταξίδι έκλεισε με όμορφες αναμνήσεις και ένα μεγάλο χαμόγελο, να έχετε όλοι την υγεία σας και να παλεύετε για τα όνειρα σας τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το πιστέψουμε πολύ #survivor2018#loveyouall».

Σχετικά Άρθρα: