X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor 3: Εστεμμένη δέχθηκε πρόταση με ποσό-μαμούθ στο ριάλιτι – Vid

Μετά την μειωμένη απήχηση που είχε στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό η προβολή του Survivor 2, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε για την τρίτη χρονιά και το Survivor 3 που θα προβληθεί και φέτος στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, να βάλει στο παιχνίδι κυρίως αθλητές, αλλά και γνωστά άτομα από το χώρο της σόου μπιζ.

Ο Τούρκος παραγωγός σκέπτεται να πάρει τη ρεβάνς και σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχει προσεγγίσει τον Χρήστο Χολίδη, αλλά και τον παλαίμαχο και εκκεντρικό άσσο των γηπέδων Τζιμπρίλ Σισέ.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν», υπάρχει και κάποιο άλλο ένα πρόσωπο με το οποίο γίνονται συζητήσεις για την ένταξη του στην ελληνική ομάδα και μάλιστα το ποσό που της προσφέρεται είναι μαμούθ.

Πρόκειται για την Ιωάννα Μπέλα, την φετεινή Σταρ Ελλάς, που απασχόλησε πολύ φέτος τον Τύπο εκτός από τα καλιστεία, με την υποψηφιότητα της στο στο διαγωνισμό μόδας και ομορφιάς του Star «Greek Next Top Model» (GNTM), και απορίφθηκε λόγω πλαστικών επεμβάσεων.

Η επιλογή του Ατζούν Ιλιτζαλί έβαλε την Ιωάννα Μπέλα σε σκέψεις, χωρίς ακόμα να έχει αποφασίσει αν θα πάει στον Άγιο Δομίνικο. Άλλωστε σύμφωνα με το περιοδικό, έχει αρκετό χρόνο να το σκεφτεί, γιατί οι αναχωρήσεις των παικτών δεν θα γίνουν πριν από το Μάρτιο.

Σχετικά Άρθρα: