X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor 3: Ανατροπή- Βόμβα μεγατόνων ο συμπαρουσιαστής του Τανιμανίδη

Μεγάλη ανατροπή για το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 3, που θα προβληθεί και φέτος στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, η οποία αλλάζει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για το ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής στο παιχνίδι.

Η είδηση μεγατόνων έσκασε και μας άφησε όλους απροετοίμαστους, γιατί ο Τούρκος παραγωγός Acun Ilicali σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, θέλει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο. Όχι σαν παίκτρια αυτή τη φορά, αλλά σαν συμπαρουσιάστρια του Σάκη Τανιμανίδη.

Η Queen Dina, τα πήγε πολύ καλά στην παρουσίαση του ριάλιτι μόδας My style rocks, και ο Acun έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από την επιτυχία της ξανθιάς παρουσιάστριας, που με τον τρόπο της συνέβαλε στην επιτυχία του σόου.

Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα, αν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάσει μαζί με τον Τανιμανίδη το Survivor 3, ή αν ο ρόλος της θα είναι πίσω από τις κάμερες, γεγονός που είναι πάντως μάλλον απίθανο γιατί την Queen Dina την αγαπάει ο φακός, όπως και οι πάνω από 400.000 followers που έχει στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κωνσταντίνα θα τελειώσει πρώτα με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει στετικά με την παρουσίαση του My style rocks μαζί με τον Στέλιο Κουδουνάρη, την Μπέτυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Κατόπιν ο τούρκος παραγωγός θα αποφασίσει για τον ρόλο που θα έχει στο Survivor 3, αν και υπάρχει μία ακόμη πιθανότητα, που είναι να την δούμε να παρουσιάζει το Survivor Πανόραμα.

Είναι θέμα χρόνου λοιπόν, να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της ξανθιάς παρουσιάστριας και ποια θα είναι η σχέση που θα έχει με το Survivor. Το σίγουρο είναι όμως, ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνεχίζει κανονικά τη σχέση της με το Survivor και με τον Acun Ilicali.



Σχετικά Άρθρα: