X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor Ελλάδα – Τουρκία: Τα νούμερα τηλεθέασης για την πρεμιέρα

Χθες Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019, έκανε πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης Survivor 3 Ελλάδα-Τουρκία, που θα προβάλλεται και φέτος μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Οι δώδεκα Έλληνες και οι δώδεκα Τούρκοι παίκτες, κατάφεραν μέσα από τη μάχη που έδωσαν στον Άγιο Δομίνικο να φτάσουν την τηλεθέαση στο εντυπωσιακό 50,3%.

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που την παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε από το σταθμό να μετακομίσουν στις Παρασκευές και να παραχωρήσουν την θέση τους για το Σάββατο στο Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία που το παρουσιάζει και φέτος ο Σάκης Τανιμανίδης.

Συγκεκριμένα, το 28,7% των τηλεθεατών συντονίστηκε στον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσει το Survivor Ελλάδα- Τουρκία. Στο κοινό ηλικίας 18 – 54 η τηλεθέαση κινήθηκε στο 30,3% κατά μέσο όρο. Σημειώνεται ότι στο γυναικείο κοινό ηλικίας 18 – 54 το Survivor συγκέντρωσε ποσοστό 50,3%.

Στον Alpha, το «Πάμε Πακέτο» που παρουσιάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, απέδειξε ότι το κοινό της είναι πιστό και την ακολουθεί παντού. Χθες συγκέντρωσε κατά μέσο όρο το 22,1% στο γενικό σύνολο και το 15,9% των τηλεθεατών στο δυναμικό κοινό.

Δυστυχώς όμως και ανεξάρτητα με την τηλεθέαση, η πρεμιέρα για το Survivor 3 Ελλάδα – Τουρκία, άφησε μία πικρή γεύση για τους Έλληνες τηλεθεατές, μετά από τη διπλή ήττα της ελληνικής ομάδας, στον αγώνα επάθλου και στο πρώτο αγώνισμα της ασυλίας.

Οι Τούρκοι παίκτες ήταν πολύ πιο δυναμικοί από τους Έλληνες και η νίκη τους φάνηκε από την αρχή του παιχνιδιού. Έτσι, για τις πρώτες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ενώ η ελληνική ομάδα έχασε την καλύβα θα κοιμηθεί για τις πρώτες μέρες στην άμμο. Ας ελπίσουμε ότι στις επόμενες μέρες θα τα πάμε καλύτερα στα αγωνίσματα.

Η Ελληνική ομάδα στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 3 Φεβρουαρίου 2019 18:13

Σχετικά Άρθρα: