X
    Κατηγορίες: Gossip

Survivor 3: Ο Πάτρικ Ογκουνσότο είναι στον Άγιο Δομίνικο – Φώτος – Vid

Όπως είχε αναγγείλει ο Σάκης Τανιμανίδης πριν από λίγες μέρες, θα υπάρξει καινούργιος παίκτης στο Survivor Ελλάδα -Τουρκία και αυτός θα είναι ο γνωστός ποδοσφαιριστής Πάτρικ Ογκουνσότο. Ο 36χρονος Πάτρικ, έχει φτάσει στον Άγιο Δομίνικο και απολαμβάνει τις ανέσεις λίγο πριν μπει στο παιχνίδι και τον δούμε από τις οθόνες μας μέσω του ΣΚΑΪ.

Πληροφορίες λένε ότι ο Νιγηριανός επιθετικός, θα πληρώνεται με 10.000 ευρώ την εβδομάδα για όσο διάστημα μείνει στον Άγιο Δομίνικο και θα συμμετέχει στο ριάλιτι. Ο νέος παίκτης, είχε δηλώσει και παλιότερα συμμετοχή, αλλά όπως δήλωσε ο ίδιος το τηλέφωνο του δεν χτύπησε ποτέ για να τον καλέσουν από την παραγωγή. Τώρα όμως, το Σάββατο 16 Μαρτίου, θα τον δούμε να αγωνίζεται με την ελληνική ομάδα ενάντια στην τουρκική.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Πάτρικ Ογκουνσότο χαμογελαστό να αγοράζει αναμνηστικά από την αγορά του Αγίου Δομίνικου και να είναι ανάμεσα σε όμορφες γυναικείες παρουσίες. Φαίνεται να είναι χαρούμενος που πραγματοποιείται το όνειρο του και θα ζήσει το όνειρο και τις εμπειρίες του Survivor.

Πληροφορίες για τον Πάτρικ Ογκουνσότο

Ο ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στο Λάγκος στη Νιγηρία, στις 19 Απριλίου του 1983 και έχει ύψος 1,79. Από μικρός έδειξε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο και έπαιξε για πρώτη φορά στην Ελλάδα με τον Πανηλειακό σε ηλικία 17 χρονών.

Ο Πάτρικ Ογκουνσότο, είναι λάτρης της Ελλάδας και θεωρεί την Κρήτη ιδιαίτερη πατρίδα του. Έχει παίξει για 8 χρόνια στην ομάδα του Εργοτέλη και έχει γίνει γνωστός στο ευρύτερο κοινό, από τη μυθική φράση «Πώς γκένεν ατό;» που είχε πει σε δημοσιογράφο σχολιάζοντας πέναλτι του ΟΦΗ που έπαιζε με τον Εργοτέλη.

Σχετικά Άρθρα: