X

Κάντε την πρώην σας να ξαναγυρίσει

Όλοι κάνουμε λάθη σε μία σχέση και δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς αυτό. Δεν έχει σημασία αν ο χωρισμός οφείλεται σε δικό σας λάθος ή σε δικό της. Όλα μπορούν να διορθωθούν, φτάνει να υπάρχει θέληση.

Αν ψάξουμε στο παρελθόν μας, θα δούμε ότι πολλές σχέσεις έχουν χαθεί άδικα, λόγω εγωισμού. Δεν σας έχει τύχει να σκεφτείτε ότι αν είχατε πάρει εσείς πρώτος ένα τηλέφωνο και όχι να περιμένετε να σας πάρει εκείνη θα είσασταν μαζί τώρα?

Πράγμα που δεν έγινε ποτέ βέβαια, γιατί εσείς είσαστε εγωιστής και φυσικά είχατε δίκιο, αλλά και αυτή από την πλευρά της ίσως σκεπτόταν το ίδιο. Το αποτέλεσμα? Μετά από κάποιο διάστημα αναμονής υπήρξε καινούργια σχέση σε έναν από τους δύο με την ενοχλητική ανάμνηση και η σύγκριση να μας παιδεύει..

Πάρτε λοιπόν την υπόθεση στα χέρια σας, αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα. Κάντε απλά και κλασσικά πράγματα που πάντα πετυχαίνουν. Ακολουθήστε τους παρακάτω τρόπους, για το πως να κάνετε την πρώην σας να ξαναγυρίσει και να τα ξαναφτιάξετε.

1. Πάρτε την ένα βουβό τηλέφωνο.
Λογικά είχατε τις συγκεκριμένες ώρες που επικοινωνούσατε, εκτός από τα μηνύματα και τα έξτρα τηλέφωνα. Πάρτε την τηλέφωνο αυτή την ώρα και χωρίς να της μιλήσετε ακούστε την φωνή της. Αφήστε να το κλείσει εκείνη. Θα καταλάβει ότι την σκέπτεστε..

2. Ποντάρετε στη γυναικεία ευαισθησία
Φροντίστε να ξέρετε ότι είναι σίγουρα στο σπίτι και στείλτε από ένα ανθοπωλεί δύο λουλούδια. Όχι περισσότερα, για να είναι συμβολικό. Βάλτε ανάμεσα μία καρτούλα και σκιτσάρετε ένα αστείο λυπημένο φατσάκι. Τα λουλούδια είναι πάντα ευπρόσδεκτα από τις γυναίκες.

3. Τραγούδι στο τηλέφωνο
Η καλύτερη ώρα είναι το βραδάκι που θα είναι μόνη της στο σπίτι. Πάρτε την τηλέφωνο και βάλτε της ένα τραγούδι που θα λέει πολλά, αντί να της τα πείτε εσείς.. Αν το κλείσει αμέσως, δεν σημαίνει ότι δεν θέλει, απλώς την αιφνιδιάσατε. Θα σας σκέπτεται όλο το βράδυ..

4. Πάρτε τους/τις συναδέλφους με το μέρος σας
Πηγαίνετε στην πιο κοντινή καφετέρια της περιοχής που εργάζεται και στείλτε της έναν καφέ μαζί με κάτι πρόχειρο για κολατσιό (τυρόπιτα ή τοστ) με ένα σημείωμα “καλή όρεξη, σε σκέπτομαι”. Την ώρα που πίνει τον καφέ της σίγουρα την ξέρετε. Θα την κολακεύσει πολύ η κίνηση και παράλληλα.. θα κάνει την φιγούρα της στους άλλους που δουλεύουν μαζί της.

5. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι.
Οι προτιμήσεις της στο φαγητό λογικά θα σας είναι γνωστές. Όπως και νάχει, σίγουρα ήταν κάτι που τρώγατε συνήθως όταν βγαίνατε. Δεν μιλάμε για έξτρα περιπτώσεις σε ακριβά μαγαζιά, αλλά για ένα μαγαζί που το είχατε σαν στέκι. Ένα βραδάκι μετά από τα παραπάνω βουβά τηλέφωνα που είπαμε, στείλτε της δύο σουβλάκια πχ. αλλά από το συγκεκριμένο μαγαζί.

Ε… μετά από όλα αυτά και τις θυσίες που κάνατε.. και από σίδερο να είναι θα λυγίσει. Σίγουρα θα σας στείλει μήνυμα ή θα σας πάρει τηλέφωνο να σας ευχαριστήσει. Τα υπόλοιπα, τα αναλαμβάνετε εσείς..

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 16 Οκτωβρίου 2017 16:08

Σχετικά Άρθρα: