X
    Κατηγορίες: Gossip

Βικτώρια Καρύδα: Σπαράζει η χήρα του δολοφονημένου Γιάννη Μακρή – Vid

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Βικτώρια Καρύδα, χήρα του Γιάνννη Μακρή που δολοφονήθηκε μέσα στο Smart αυτοκίνητο του από αγνώστους, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στην οδό Τροίας στο Πανόραμα της Βούλας.

Η Βικτώρια, ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τον άνδρα της και ότι κάποιοι τον δολοφόνησαν. Οι φίλοι και οι συγγενείς του ζευγαριού, βρίσκονται συνέχεια στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Τροίας στο Πανόραμα Βούλας, για να συμπαρασταθούν στο πένθος της οικογένειας του Γιάννη Μακρή.

Έξω από το σπίτι της οδού Τροίας, είναι μαζεμένα πολλά τηλεοπτικά συνεργεία για να δείξουν το μέρος που ο 46χρονος Γιάννης Μακρής εκτελέστηκε. Το τηλεοπτικό κανάλι Open, μετέδωσε βίντεο όπου ακούγονται οι κραυγές της Βικτώριας Καρύδα μέσα σε κλάματα που φωνάζει: «Το αγόρι μου, ο βασιλιάς μου… Αχ! γιατί σε φάγανε;».

Η Βικτώρια έμαθε για τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή, ενώ βρισκόταν σε επίδειξη μόδας γνωστού σχεδιαστή σαν μοντέλο και σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις άκουσε το τραγικό νέο άφησε την επίδειξη στη μέση και έφυγε σαν τρελή να τρέξει στο σπίτι μήπως και προλάβει να δει ζωντανό τον άνδρα της.

Την ώρα της δολοφονίας, στο σπίτι στο Πανόραμα της Βούλας βρισκόταν ο πατέρας του θύματος και τα δύο παιδιά του Γιάννη Μακρή και της Βικτώρια Καρύδα. Ο εκτελεστής έχει καταγραφεί από γειτονικές κάμερες και φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά του.

Έχει ύψος περίπου 1,70 και φορούσε σκούρα ρούχα. Επίσης, διακρίνεται η εμφάνιση του την ώρα που φεύγει με τα πόδια χωρίς αυτοκίνητο μετά τη δολοφονία. Στην καταγραφή της κάμερας, φαίνεται καθαρά ότι προσπαθεί να καλύψει το πρόσωπο του. Είχε στήσει καρτέρι στον 46χρονο Γιάννη Μακρή και τον εκτέλεσε με 4 σφαίρες, μέσα στο Smart αυτοκίνητο που ο Μακρής είχε παρκάρει έξω από το σπίτι του.

Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας και χτενίζουν την περιοχή μήπως προκύψει κάποιο καινούργιο στοιχείο, γιατί οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχει και συνεργός του δράστη στη δολοφονίας του Μακρή.

Βικτώρια Καρύδα, Γιάννης Μακρής και το ένα από τα παιδιά τους.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 2 Νοεμβρίου 2018 00:28

Σχετικά Άρθρα: