X
    Κατηγορίες: Gossip

Υπόθεση Ριχάρδος: Ποιος είναι ο πασίγνωστος παρουσιαστής στο κύκλωμα

Σαν βόμβα έπεσε το όνομα του πασίγνωστου παρουσιαστή που εμπλέκεται στο κύκλωμα με το λαθρεμπόριο χρυσού και πρωταγωνιστή τον περίφημο ενεχυροδανειστή Ριχάρδο, που είχε το γνωστό σλόγκαν: «Τα ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος, αγοράζουν τα χρυσαφικά σας σε τιμή κοσμήματος και όχι απλώς χρυσού».

Η Ελληνική Αστυνομία, χρειάστηκε μήνες ερευνών προκειμένου να ξεσκεπάσει την δράση των δύο κυκλωμάτων που αρχηγός τους φέρεται να είναι ο Δημήτρης – Ριχάρδος Μυλωνάς ο οποίος είχε συλληφθεί για πρώτη φορά στις 14 Ιουλίου του 2014 και την δεύτερη στις 8 Μαΐου του 2015 και έκανε λαθρεμπόριο χρυσού σε όλη την Ελλάδα με εξαγωγές στην Τουρκία.

Ο γνωστός παρουσιαστής, είχε φιλοξενήσει τον Ριχάρδο αρκετές φορές στην εκπομπή του σε πολύ γνωστό κανάλι με μεγάλη τηλεθέαση. Ο παρουσιαστής, θεωρείται σπεσιαλίστας στο τηλεμάρκετινγκ και σύμφωνα με τη δικογραφία, φέρεται να είχε επαφές με τον Ριχάρδο και ύποπτες συνομιλίες μαζί του, που αφορούν συμφωνίες για διαφήμιση του γνωστού ενεχυροδανειστή.

Στο διαβιβαστικό της αστυνομίας τονίζεται χαρακτηριστικά, ότι ο γνωστός ενεχυροδανειστής «ως άριστος γνώστης του μάρκετινγκ και με χρηματοδότηση από τα ταμεία της εγκληματικής οργάνωσης προέβαινε συνεχώς σε προωθητικές ενέργειες με μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας.

Μάλιστα, διαφημιζόταν σε ζώνες υψηλής τηλεθέασης και συγκεκριμένες εκπομπές ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις καταγράφηκε να απαιτεί από συγκεκριμένους παρουσιαστές επιπλέον χρόνο πληρώνοντας επιπλέον χρήματα, υπόθεση η οποία θα πρέπει να διερευνηθεί περαιτέρω».

Δείτε το όνομα του παρουσιαστή στο έγγραφο της αστυνομίας:

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 2 Δεκεμβρίου 2018 13:19

Σχετικά Άρθρα: